Algebehandling Haslev - Slip for alger på tag og fliser

Er du træt af, at fliserne eller taget ser grønt, trist og grimt ud? Så er en algebehandling den perfekte løsning, da den ikke bare fjerner alger men også skidt og snavs – og beskytter mod algevækst i fremtiden, så det ser flot og nydeligt ud.

Hvis du ønsker at give dine fliser eller tag nyt liv, anbefaler vi vores samarbejdspartner nul-alger.dk, da:

Jeg vil gerne have…

Så nemt er det

Klik & udfyld formularen

Formularen tager ikke mere end ét minut at udfylde.

Få et tilbud indenfor et døgn

nul-alger.dk tjekker din opgave, og sigter efter at vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

Aftal tid og sted

I bliver enige om tid og sted i Haslev, og nul-alger.dk kommer & behandler dine fliser eller tag - med tilfredshedsgaranti.

Hvad har de glade kunder at sige?

Skal fliserne eller taget Haslev have nyt liv?

Slå til i dag, og få algebehandlet dine fliser eller taget, så det igen ser nyt og lækkert ud. Indhent et tilbud ved at klikke nedenunder – og spar 40% på din behandling (+ få en prøverens, helt gratis)

Prisen for algebehandling i Haslev afhænger selvfølgelig af, hvilken overflade der er tale om, hvor beskidt den er og hvor stor den. En algebehandling af tag kan dog fås fra kr 995, hvor algebehandling og rens af fliser koster omkring 3.000 kr.

Fremgangsmetoden for algebehandling afhænger af overfladen, der skal behandles. Når det gælder dine fliser, bruges der varmt vand mellem 80-120 grader. Det er en miljøvenlig og effektiv metode, som fjerner smuds, alger og flisepest.

Når taget skal algebehandles, tilstoppes afløb først, så overskydende væske ikke kommer i kloakeringen. Dernæst sprøjtes et skånsomt algemiddel på taget, som får lov til at sidde og virke, hvorefter det (og alger, skidt osv.) kan skylles af.

Vad innehåller bilservice?

Læs mere

Vad innehåller bilservice?